Koučovací školy

ICF, Mezinárodní federace koučů, definuje celosvětové standardy profesionálního koučování. Tyto standardy zahrnují Kompetence profesionálního koučování a Etický kodex a ICF vyžaduje od svých certifikovaných členů jejich prokazatelnou znalost a používání v praxi. Budoucí koučové získají potřebné znalosti a dovednosti studiem koučinku ve studijních programech, které jsou akreditovány ICF a vyhovují tak vysokým standardům ICF.
Rádi bychom Vás seznámili s vybranými koučovacími školami, které v České republice kurzy akreditované ICF nabízejí.

Koučink Centrum

Koučink Centrum je první specializovaná firma na koučování v České republice. Jsme výhradním distributorem know-how The Inner Game ve střední Evropě. Učíme  přístup, který lidé využívají ve všech oblastech života. Zavedli jsme pozici Kouč na pracovní trh a vznikl tak první akreditovaný kurz od MŠMT, náš současný kurz Kouč.

Kouč

NEUROLEADERSHIP

Mezinárodní škola koučinku s 10letou historií a programy akreditovanými u MŠMT i ICF. Nabízí unikátní přístup založený na poznatcích neurovědy a potenciálu lidského mozku. Školu vede a programy připravuje jediný MCC kouč v ČR Dr. Vladimír Tuka a součástí všech programů je nadstandardně bohatá koučovací praxe. Učte se od nejlepších.

Brain-based Coach Practicioner
Brain-based Coach Professional

Koučink Akademie

Vytváříme akreditovaný prestižní program pro externí a interní kouče. Naši koučové jsou profesionální koučové, mentoři a supervizoři koučů. Přidanou hodnotou práce našich koučů je dlouhodobá manažerská zkušenost, včetně zkušenosti z pracovních pozic v korporacích. Máme zkušenosti s nastavením procesu koučování do firmy.
Koučování používáme jako rozvojový a podpůrný prostředek napojený na rozvoj firemní kultury.

První spirála kouče – 64 hodin ACSTH
Druhá spirála kouče – 73 hodin ACSTH
Mentorink spirála – 10 hodin ACSTH

Atria Group CZ

Atria Group je mezinárodní konzultační společnost, jejímž cílem je poskytovat svým klientům ta nejlepší řešení v oblasti leadershipu, soft skills a osobního rozvoje. Díky spolupráci s předními mezinárodními poskytovateli rozvojových programů a hodnotících nástrojů, přináší Atria Group na místní trhy prvotřídní programy a konzultanty.

The Art & Science of Coaching
PCM® Coach

QED group

QED GROUP je tým vysoce kvalifikovaných nadšenců v oblasti aplikované psychologie a behaviorální ekonomie. Firmám i jednotlivcům přinášíme inovativní přístupy a metody v oblasti osobního, týmového a organizačního rozvoje. Vyvinuli jsme metodu Sociomapování nebo osobnostní typologii 4Elements, které jsou unikátní nejen na českém trhu.

Výcvik v koučování