Pro kouče

Jak se můžete do ICW zapojit?

1. Mohu se zúčastnit jako kouč – dobrovolník v rámci již naplánovaných akcí ICW, budu k dispozici do koučovacích zón.
  2. Mohu zorganizovat akci ve svých prostorách nebo prostorách kavárny, školy, zdravotnické, neziskové, či jiné partnerské organizace a to jak pro stávající, tak pro potenciální klienty, firemní, či individuální.

Chci se zapojit – co pro to mohu udělat?

1) Rád bych se do ICW zapojil jako kouč – dobrovolník

Každý kouč, který se zapojí do akcí ICW 2018, se zavazuje poskytovat své služby v rámci těchto akcí bez nároku na honorář.

Akce ICW jsou určeny primárně členům ICF. Podle požadavků organizátorů akcí budeme oslovovat certifikované i necertifikované kouče a sympatizanty ICF, dále členy ostatních profesních organizací, či ostatní kouče, kterým dáme příležitost se zapojit v rámci partnerské akce Káva s koučem.

Jak postupovat? Vyplňte krátký dotazník pro kouče a vyplněný ho zašlete na adresu koučce Daně Mašlové. Po vyplnění vás do týdne zařadíme do Galerie koučů na tomto webu a budeme publikovat na facebookové stránce.

2) Rád bych se do ICW zapojil jako organizátor akce i kouč

1. Pokud disponujete vlastním prostorem nebo spřátelenou kavárnou, můžete zde v rámci ICW uspořádat jako jednotlivec koučovací ochutnávky, workshop nebo přednášku o koučování. Promyslete si zaměření akce, pro koho ji pořádáte, jak ji budete propagovat mimo tento web. Pak nám zašlete dotazník pro kouče a dotazník k akci.
  2. Pokud prostorem nedisponujete, můžete akci zorganizovat ve spolupráci s vaší partnerskou organizací. Ochutnávky koučování nebo workshop nabídněte přímo v sídle organizace ve formě koučovacích zón. Zvažte, zda budete potřebovat i další kouče. Pak nám zašlete dotazník pro kouče a dotazník k akci.

Jak postupovat? Vyplňte krátký dotazník k akci a vyplněný ho zašlete na adresu koučce Janě Štěpánkové. Po vyplnění vaši akci do týdne zařadíme do Kalendáře akcí na tomto webu a budeme publikovat na facebookové stránce.

Co od Vás očekáváme – shrnutí

• Vyplnění dotazníku pro kouče, případně dotazníku k akci (pro organizátory)
  • Propagaci ICW ve Vašich komunikačních kanálech – mail, FB, web, atd.
  • Profesionální vystupování v rámci ICW
  • Zasílání fotodokumentace z přípravy ICW a samotného ICW na koučce Blance Hudecové.

Co mi zapojení do ICW může přinést?

• sdílení know how, informací a radosti z koučování se širokou komunitou profesionálních koučů
  • posílení dobrého jména jako profesionálního kouče
  • odkoučované pro bono hodiny v rámci ICW se započítávají do vaší praxe kouče
  • kontakty na organizace i jednotlivce, kteří mají o koučování zájem
  • tipy na váš osobní rozvoj
  • na těchto stránkách zveřejníme vaše jméno v galerii koučů zapojených do ICW 2018. Zároveň vám doporučujeme aktualizovat váš profil kouče na stránkách ICF ČR.
  • jako inspiraci od nás budete dostávat pravidelný newsletter o přípravách a průběhu Mezinárodního týdne koučování ICW
  • jako bonus jsme pro vás připravili sadu materiálů, které vám mohou s propagací ICW 2018 pomoci.

Těšíme se na setkávání a sdílení!